• Book nu Musik til festen

    De Glade Drenge Partyband
    Hits alle kender og kan synge med på

Om De Glade Drenge


De Glade Drenge er et hårdtarbejdende, svedigt, swingende og muntert festorkester med kærligheden til musikken tilfælles.

Vores mission er at underholde og være med til at skabe en god fest. Vi vil sparke gang i både dansegulvet og fællessangen. Det er det vi elsker. Det er det vi kan. Det er det vi gør. Vi spiller til firmafester, privatfester, byfester og festivaler. Bryllupper, julefrokoster og fødseldage. Giv os en scene og et publikum, så rykker vi ud. Klar til at danse og synge for jer og ikke mindst med jer.

Bandet


Mød bandet. Tilsammen har De Glade Drenge over 40 års sceneerfaring

Corona-information

Juni 2021: Landet åbnes, og De Glade Drenge tager imod bookinger igen!

Skulle et Arrangement i fremtiden blive aflyst pga. Corona-restriktioner, så ombookes eller aflyses arrangementet uden beregning.

Musikken


Du kan kysse bruden sammen med os, Danse i Rabalderstræde, drømme om Sommer i Europa eller møde os i mørket sammen med Inga, Katinka og smukke Charlie på sin Harley. Måske finde os på en øde ø, hvor vi sælger bananer og flirter med Joanna.

Fra Kim Larsens Værsgo’-album, en sang både orkestret og de festlige gæster bliver glade i låget af. Syng med og dans. Det er uskyld, glimt i øjet og forførende lystig rock’n roll.
Malurts 80’er hit Mød mig i mørket. De Glade Drenges version er en smule hurtige end originalen, og en sang, der plejer at give en god fællessang på dansegulvet. Vi har i øvrigt også Malurts Superlove på sætlisten.
Uanset om man vil sidde i mørket og lytte, danse hippiedans eller tæt med sin udkårne, så er Langebros langsomme og smukke fortælling om København fantastisk. Vi elsker at spille lige præcis den gamle Gasolin’ sang.