Hvad spiller De Glade Drenge?


Du kan kysse bruden sammen med os, Danse i Rabalderstræde, drømme om Sommer i Europa eller møde os i mørket sammen med Inga, Katinka og smukke Charlie på sin Harley. Måske finde os på en øde ø, hvor vi sælger bananer og flirter med Joanna. Hvis du spørger pænt kan du endda få historien om Himmelhunden. Drengene spiller blandt andet sange af Kim Larsen & Gasolin, TV2, Rasmus Seebach, The Beatles, Saybia, Bruno Mars, Thomas Helmig, Malurt, DAD, Shu-bi-dua, REM, Oasis, Chuck Berry, Dire Straits, Springsteen, Roxette og Danseorkestret. Der er flere, ja mange flere. Listen er lang, og den udvides og ændres hele tiden. Har du et specielt nummer som betyder noget for dig, så spørg, og vi forsøger at få den på sætlisten til din fest.

Fra Kim Larsens Værsgo’-album, en sang både orkestret og de festlige gæster bliver glade i låget af. Syng med og dans. Det er uskyld, glimt i øjet og forførende lystig rock’n roll.
Malurts 80’er hit Mød mig i mørket. De Glade Drenges version er en smule hurtige end originalen, og en sang, der plejer at give en god fællessang på dansegulvet. Vi har i øvrigt også Malurts Superlove på sætlisten.
Uanset om man vil sidde i mørket og lytte, danse hippiedans eller tæt med sin udkårne, så er Langebros langsomme og smukke fortælling om København fantastisk. Vi elsker at spille lige præcis den gamle Gasolin’ sang.
Oasis havde en gylden periode hvor de skabte nogle sange alle kan synge med på. Don't Look Back In Anger svigter aldrig til en fællessang. Når du booker os slipper du nok heller ikke for Wonderwall!
Har du nogensinde set København fra en DC 9? Nej det har vi ikke, men det er en fed sang om København og måske også om at flyve.
Kvinde Min blev i efteråret 2015 valgt som den bedste Kim Larsen sang af Ekstra Bladets læsere i anledning af Larsens 70 års fødselsdag. Her er et uddrag af den i De Glade Drenges version anno 2016.