Lyt til De Glade Drenge


Vi vil ikke have du køber katten i sækken

Vi vil have at du og dine gæster er 100% tilfredse med at booke De Glade Drenge. Vi har et bredt repertoire og en lang sætliste og vi kan vores kram. Det kan du overbevise dig selv om via disse små lydbidder optaget i december 2015.

Numrene er indspillet live i studiet, det er den ægte vare uden snyd. Det er sådan vi lyder. Det er det vi står for. Vi kan af rettighedsgrunde kun lægge korte sekvenser op på nettet, men hvis du inviterer os til din fest, så garanterer vi, at vi spiller numrene i fuld længde

Fra Kim Larsens Værsgo’-album, en sang både orkestret og de festlige gæster bliver glade i låget af. Syng med og dans. Det er uskyld, glimt i øjet og forførende lystig rock’n roll.
Malurts 80’er hit Mød mig i mørket. De Glade Drenges version er en smule hurtige end originalen, og en sang, der plejer at give en god fællessang på dansegulvet. Vi har i øvrigt også Malurts Superlove på sætlisten.
Uanset om man vil sidde i mørket og lytte, danse hippiedans eller tæt med sin udkårne, så er Langebros langsomme og smukke fortælling om København fantastisk. Vi elsker at spille lige præcis den gamle Gasolin’ sang.
Oasis havde en gylden periode hvor de skabte nogle sange alle kan synge med på. Don't Look Back In Anger svigter aldrig til en fællessang. Når du booker os slipper du nok heller ikke for Wonderwall!
Har du nogensinde set København fra en DC 9? Nej det har vi ikke, men det er en fed sang om København og måske også om at flyve.
Kvinde Min blev i efteråret 2015 valgt som den bedste Kim Larsen sang af Ekstra Bladets læsere i anledning af Larsens 70 års fødselsdag. Her er et uddrag af den i De Glade Drenges version anno 2016.